Önskelista

Här kommer min önskelista, jag har en med bilder, men jag orkade tyvärr inte lägga in allt, skulle tagit så lång tid. Men jag skickar den med bilder till er (mamma, Bini & Ninna) så att ni kan öppna dokumentet via mailen. :) Jag lär ju lägga till lite saker senare, men det här kan ge er lite tips. ;)

Angelinas önskelista 2009! (HAHHAHAHAHA, jag skrev 2010 så kom Daniel och sa till mig, TUR! Annars hade jag ju fått vänta i ett helt år till. :( Hahaha!)

- Christian Dior, Dior Addict High Shine, nr 754 Flamenco red, Kicks/NK/Åhlens, ca. 200 kr
- Chanel läppstift, nr 64 (tror jag, som Binis, röd i alla fall), Kicks/Åhlens/NK, ca. 250 kr

- Navy Longchamp ,storlek M (korta handtag), NK/Åhlens, 649 kr
- DKNY plånbok, svart & guld (kanske någon som matchar min väska), NK/Åhlens

- Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam, Kicks/Åhlens, runt 200 kr
- Clinique Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion, Kicks/Åhlens, runt 200 kr
- Clinique Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer, Kicks/Åhlens, runt 200 kr
- Dermalogica Special Cleansing Gel, Åhlens/NK/PUB, runt 300-400 kr

- Pyjamasbyxor (olika mönster), storlek S, Kappahl, 149-179 kr/st
- Pyjamasshorts (olikamönster), storlek S, Kappahl, 99 kr/st

- Smyckeskrin, svart & guld (samma modell som jag redan har), Albrekts guld, 399 eller 499 kr
- Guldsmycken (armband, halsband, ringar, örhängen, även hängsmycken utan halsbandet)

- Twilight Blu-ray film, ca. 199 kr
- Johan Falk filmerna, ca. 150-200 kr styck


Love

Mamma och Bini, jag vet att jag lovade att skriva ner min önskelista här på bloggen idag, men jag sitter och försöker göra lite uppgifter till seminariumet imorgon. Jag måste hinna klart med det så snart som möjligt för jag har nämligen skola redan kl. 8 imorgon. :( Vill inte, känner mig trött och seg. Jag lägger upp min önskelista imorgon, jag vill ju få med lite bilder och så också. :)


Inbjudan

God dagens, någon som vill komma hit och dricka lite alkohol och lyssna på musik? :)

GJ

Har diskat, håller på att klä på mig, nu ska jag bara sminka mig också, sen åker jag. :) Ska hem till the family, Bini och Janina ska nämligen följa med mig och Daniel hem i bilen sen. Vi ska ha julmys här hemma, baka lite julgodis, dricka glögg, lyssna på musik. :) Riktigt mysigt ska vi ha, juste får inte glömma, det blir tacos till middag också. God jul!

God morgon

Jag vaknade flera gånger inatt av att det gjorde ont i hjärtat. Sedan ett och ett halvt år tillbaka har jag känt att hjärtat hoppar över ett slag eller att det går för fort mellan slagen. Ibland har det gjort lite ont, men inte som det gör idag. Jag kan inte ligga på vänster sida för då gör det mycket ondare och så strålar det upp i halsen/nacken. :( Ringde och fick svaret att jag borde åka till akuten, men jag känner inte för att sitta där i flera timmar under dagen och betala flera hundra. Sen kommer säkert svaret ändå bli: "Vi ser/hittar inget som är fel, åk hem". Det är säkert bara stress, men ändå lite obehagligt. Vi har hört så mycket i skolan om hur dåligt allt kan bli om man inte tar tag i sakerna på en gång, men det är säkert inge farligt. Nej, nu måste jag gå och fixa lite frukost.

Stan

Var inne i stan idag, provade bland annat klänningen och skorna. Skorna skavde på min knöl (den som sitter ovanför vristen) och så glappade dom när man gick. :( Klänningen var jävligt fin men riktigt dåligt sydd. Gick in i flera olika affärer och alla hade släppt (tråden har gått av/töjts ut) på samma ställen. Fanns inte en enda klänning som inte var sönder. Orkar inte lägga 400 kr på något som går sönder första gången man har på sig den. Janina, jag föreslår att du tar bort den klänningen från din önskelista. :P Hihi.

Bini, by the way, fick med mig en
glögg hem. :)


18/11

Nu är jag hemma och nyduschad. :D Kändes som en riktigt lång dag hos hästarna idag, men det var ändå ganska lungt. Riktigt tråkigt väder ute, jag vill ha snö och några minusgrader. :) Mycket mysigare så, nu när det ändå är vinter. Har försökt planera helgen lite, men jag vet inte riktigt hur vi ska göra. Någon som är sugen på att komma hem till mig och Daniel och parta lite? Dricka lite, lyssna på musik, dansa osv. Inget fancy direkt, mer mys. :)

Huvudvärk & illamående

Jag har mått illa och haft ont i huvudet konstant i flera dagar i rad nu. Och gissa vad Daniel säger då: "Du kanske är gravid!". Hm, tack, precis det jag ville höra. Haha.

17/11

Det blev en sen kväll och en tidig morgon. :( Jag har fortfarande inte riktigt vaknat och då har jag ändå hunnit vara i skolan i 2 timmar mellan 8-10. Jag sitter här hemma nu, äter risgrynsgröt och kollar på Sex and the city som vanligt. Tänkte att jag skulle sy min (som jag har snott av Janina) favorittröja (Engelbrekt Östermalm), den håller på att trasas upp och jag vill absolut inte kasta den! Hm, får se vad jag hittar på senare. :)

Julmys

Tentan avklarad, fast kanske inte helt avklarad, vem vet? Får säkert svar om en vecka. :) Ville bara missa bussen imorse så att jag inte skulle hinna in i tentasalen, men jag hann med den. Det kanske var tur, om jag nu klarar den vill säga, men jag tror tyvärr inte att jag gjorde det. Vi får se, vi får se! Nu är jag i alla fall hemma, fick med mig julmust, julmys, daim och Allers julmagasin. Här firar jag jul i min ensamhet! Sitter och kollar på Sex and the city, som vanligt.

nvdalkäNVlk

Jag är så himla nervös och stressad. Jag sparade alla mina naglar för att kunna måla mitt fina rödglittriga (så juligt!) nagellack på någorlunda långa (ja, långa för mig) naglar. Vad tror ni har hänt nu? Jag har bitit av alla naglarna, det gör ont! Jag har till och med bitit av massa skinn från mina fingrar. :( Tentor är inte riktigt min grej. Jag som aldrig blev stressad och nervös över skolan förut! Helvetes skit!

Godis

Det här med godisstrejk är inte riktigt min grej, måste nog skylla på att det blivit så eftersom jag godisstrejkade i flera år när jag var liten! Jag skulle vara utan godis och sötsaker i en och en halv månad (det bestämde jag i mitten på oktober). Jag skulle alltså få börja äta godis igen lagom till den 1 december. Det började med att jag skulle sluta äta godis innan den helgen. På fredagen åkte jag till öb och hittade massor med godis. Då sa jag till Daniel att jag skulle få hela helgen på mig för att proppa i mig godis så att jag blev äcklad! Jag skulle sluta på måndagen veckan efter, men då kom Bini på besök och jag bestämde mig för att ta igen för söndagen (då jag inte hann äta godis). Ja, sen var jag igång med godisstrejkandet, i 3 dagar. På fredagen skulle vi till Daniels farmor som hade fyllt år, självklart blev man bjuden på massa gott och jag kunde inte motstå. Så.. så långvarig var den godisstrejken! Och vad tror ni att jag har gjort ända sedan den dagen? Jo, ätit godis varje (eller nästan) dag!

Angelina Indianlover

Ska vara i skolan tidigt imorgon, klockan 8! Inte vanligt, brukar börja tidigast 9. Men jag är ju ändå van eftersom jag har hästarna så tidigt. :) Bra för mig! Daniel ligger här i den andra soffa och sover, typiskt han. Jag ska försöka skriva lite till vårat seminarium imorgon. Efter skolan imorgon, alltså klockan 10, kommer jag åka in till stan och kolla runt lite, framförallt på H&M eftersom det är en del grejer jag vill ha därifrån. Hoppas dom har fått in lite nytt! Ska även kolla lite efter julklappar. :) Sen måste jag hem och plugga, har nämligen tenta på fredag, en tenta som jag aldrig har gjort tidigare (var sjuk under halva kursen och på det missade jag bussen så att jag inte hann till tentasalen). Helena tycker att jag är helt wierd som har indianer i sovrummet, så jag tänkte bara säga: JAG ÄLSKAR INDIANER! Dom är så attraktiva och spännande på något sätt, haha! :D Love! Och det gör ju inte saken värre att dom har hästar! Det är någonting med mig och fjädrar, nästa år måste jag ju sy mig en indiandräkt och vara indian på halloween, får komma dit på min häst!


:)

Jag ligger i soffan och kollar på Sex and the City, som vanligt. Helt beroende! Har tänt ljus och ska göra mig en chai. Mums! Ska gå snart, ska nämligen på middag hos gudmor och hennes man med Daniel! Det ska bli riktigt mysigt. Jag hoppas på att få gå till stallet där på Lidingö imorgon också och kolla på alla söta små hästar. Får lägga fram det som förslag. Hihi. Så typiskt mig, haha. Juste, det blir lax till middag, någon som är avis? Inte Stoffe och Sean såklart, men alla andra normala (haha :P just kidding) människor.


Ugg

Första halkan igår! Ja, jag ramlade i gräset (snön). Dom där uggsen är inte att lita på direkt men jag ska få en ändring på det. Ibland önskade man att man vägde typ 100 kg så att man stod stadigt på marken, men nu gör ju jag inte det, tyvärr i detta sammanhang. Nej, jag ska faktiskt helgardera mig med sockeplast OCH dubbar under mina ugg! :)

Julklapp!

5 November, första julklappen är inhandlad och denna går till "Pabina Empisst"!


Någon är riktigt glad, det är jul!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar! MYSIGT!

H&M here I come!



Smått och gott

Namn: Angelina Nathalie Enqvist
Piercingar: Ja, i naveln
Tatueringar: Ja, vingar på handleden (kommer fler snart)
Längd: 168 cm
Skostorlek: 37
Hårfärg: Brunt
Fräknar: Får det av solen ibland
Motto: Lev livet!
Kär: Och förälskade i Daniel
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, typ alltid
Tycker du att du är attraktiv: Ibland
Dricker du: På helgerna, oftast
Vilket schampo använder du: Herbal Essences
Vilken parfym använder du: Gucci Rush, Dior Addict, Jean Paul Gaultier (kvinnoparfymen)
Vad är du rädd för: Att gå ensam
Gillar du att tvätta: Nja, men det blir ju rent och luktar gott
Gillar du berg- och dalbanor: Ja, i USA (mycket större, roligare och med loopar)


:)

Dagens humör: Seg
Dagens mående: Hängig
Dagens borde: Plugga till tentan på fredag
Dagens frisyr: Otvättat slappt hår
Dagens klädsel: Daniels munktröja, slappa byxor
Dagens planer: Kanske plugga, diska, packa min "hästväska" inför imorgon, gå en promenad med Daniel, kanske inviga nya bilen, träffa älskade mamma
Dagens vill ha: Nya kläder, skor, jackor och väskor
Dagens längtan: Till Daniel kommer hem
Dagens fundering: Hur ska jag planera det där med pengarna osv? :/
Dagens beroende: Daniel såklart, haha
Dagens tråkigaste: Att det kommer nya konstiga frågor på "den" tentan som jag aldrig har hört talas om tidigare
Dagens film: Sex and the City
Dagens låt: Wham - Last Christmas

Tenta

Jag har tenta om en och en halv timme. :/ Ska gå om 30 minuter. Sitter här och pluggar för fullt! Sen ska jag få träffa min lilla mamma för hon ska göra naglar hos Mickis. :) Känner mig något stressad över tentan. Vill så gärna klara den, men vi får se, jag hoppas i alla fall på rätt frågor som vanligt. Håll alla tummar ni kan för mig mellan kl. 14 och 15!

RSS 2.0