Dagens planering

Mycket står på planeringen idag. Jag har precis skrivit ut lite material och så som jag ska ha för att plugga till tentan. :) Snart ska jag duscha och fixa till mig lite. Mina Ugg är impregnerade, fixade det igårkväll, så dom ska användas idag! Vet dock inte om det blir dom bruna eller dom svarta. Sen ska jag och Daniel åka till Farsta Centrum, måste fixa fjädrar till min påfågeloutfit på fredag och lördag. Kanske lite matchande smink också. Och en vattenfast diormaskara? Hm, kan verkligen inte bestämma mig! :( Vi får se. Daniel måste hitta kläder som han ska ha till sin Jason Voorhees mask på fredag och lördag. Mysigt att Daniel är ledig idag. :) Känns lite som helg, hihi. Vi har tvätt-tid mellan 16-19, ska försöka hinna med två maskiner, vet inte riktigt hur det blir för det är nämligen en kille som ska komma förbi med sin volvo som vi ska kolla på, vi behöver ju en bil! BIIIIIIIIIIIIL! Hoppas allt är bra med den bilen och att vi till slut hittar rätt! Orkar inte med en till bil med samma fel som alla andra. Fjärde gången gillt? Men det viktigaste av allt idag är PLUGG, PLUGG, PLUGG! Imorgon kl. 9 sitter jag nämligen och gör tentan. Det skulle verkligen vara skönt att klara den på en gång. :) Håll tummarna för mig då!

Sleep

Klockan är snart två på natten och jag har inte ens hunnit med hälften av allt som stod på listan.
- Vaxa, raka, duscha - NEJ, jag gör det imorgon efter tentan istället!
- Föna håret, eventuellt platta också- NEJ, jag gör det imorgon efter tentan istället!
- Tvätta klart all tvätt - JA!
- Plocka undan allt onödigt - JA!
- Damma och dammsuga - JA!
- Städa badrummet - NEJ, Daniel gör det imorgon!
- Diska - JA!
- Lära mig låten City Sleeps - Not An Angel (eftersom jag, Alexander och alla andra roliga människor som vill haka på kommer skrika ut den låten minst 10 gånger imorgon! HAHAHA, så jävla roligt! Jag döööööööör, ahhahahaah! Och om det är någon som inte har fattat det än så är det FEST imorgon, Daniel fyller nämligen 21 år då.) - NEJ, men den lär väl sitta under kvällen imorgon ändå eftersom vi kommer lyssna på den tiotusen gånger!
- Plugga till Implantat och artificiella organ omtentan imorgon (STRESSAD) - JA, eller jag har precis börjat, tar lite imorgon innan tentan också! Håll tummarna för mig!

Hm, det gick ju sådär, hahaha! Men jag är så jävla pedantisk så det tar sin tid! Men det är nog värt det imorgon när alla kommer! :) För ett tag sedan kände jag mig inte trött alls, men då var jag ju uppe i varv. Nu däremot så håller ögonen på att gå i kors! :( Får väl svika mig själv som vanligt och hoppa i sängen. Men kommer jag upp tidigt imorgon för att kunna plugga innan jag ska till skolan? Vad tror ni? Jag gissar på att klockan kommer stängas av i sömnen och att jag vaknar upp så att jag precis hinner till bussen. Inte bra!

God natt på er! :) Sov gott!

Not An Angel

Det kommer bli en LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG natt! :(

Lista på vad som ska göras innan jag kan somna:
- Vaxa, raka, duscha
- Föna håret, eventuellt platta också
- Tvätta klart all tvätt
- Plocka undan allt onödigt
- Damma och damsuga
- Städa badrummet
- Diska
- Lära mig låten City Sleeps - Not An Angel (eftersom jag, Alexander och alla andra roliga människor som vill haka på kommer skrika ut den låten minst 10 gånger imorgon! HAHAHA, så jävla roligt! Jag döööööööör, ahhahahaah! Och om det är någon som inte har fattat det än så är det FEST imorgon, Daniel fyller nämligen 21 år då.)
- Plugga till Implantat och artificiella organ omtentan imorgon (STRESSAD)

Nej, nu har jag väl glömt typ hälften, men skit samma, ni ser ju själva att listan är lång! Alldeles för lång. Men jag är så peppad och taggad för imorgon så jag kommer nog ändå ha svårt att somna och om jag nu somnar kommer jag säkert vakna femtioelva gånger under natten. :P


Ni som kommer till festen imorgon och som vill vara lika roliga som mig och Alex kan ju börja lära er låten redan nu! Här har ni den:



I will be waiting right here
Only to roam
When the bells chime like there is no tomorrow (and you're gonna take me home)
Never gonna ever gonna belong to another, no
Never gonna ever gonna belong to another, no

Leave me alone I am not an angel yet

My candle shines at night time through the dawn
But my darling you have fallen and don't belong (and I can't carry on)
My candle shines without a doubt
But the wind in your wings blows them out
And for my arms it is too late
And your wings are gonna have to wait

Leave me alone I am not an angel yet
Leave me alone I am not an angel yet
Not an angel yet

Never gonna ever gonna belong to another, no

My candle shines without a doubt
But the wind in your wings blows them out
And for my arms it is too late
And your wings are gonna have to wait

Leave me alone I am not an angel yet (not an angel yet)
Leave me alone I am not an angel yet
Leave me alone I am not an angel yet (not an angel yet)
Leave me alone I am not an angel yet
Not an angel yet


Ny dag, inga nya tag

Ny dag och lika sjuk, det suger! :( Både hostmedicinen och iprenen har tagit slut.. måste typ iväg och köpa nytt! Jag har omtenta på fredag så jag måste plugga en hel del till den idag och imorgon. På fredag ska Daniel ha sin födelsedagsfest här hemma också, ska bli riktigt roligt faktiskt! LÄNGTAR!


Min lilla sötis!


Allt möjligt och inget alls

Sitter fortfarande i soffan och lyssnar på julmusik. Jag blir så himla lugn av det! Men huvudet dunkar och värker som bara den. Och man tänker ju att man kan ta igen allt och typ plugga till tentor när man ändå är hemma. Men det är en sak att sitta och plugga när man känner sig helt frisk och en annan när man bara blir irriterad och inte kan koncentrera sig, precis så är det när jag är sjuk. :( Inte kul! Fast jag ska ändå försöka mig på lite plugg, eller jag måste snarare. Har suttit här och funderat på potentiella kunder! Kommer inte på många, men min moster kunde inte komma nu på söndag, så hon sa att vi kunde ha en kväll hemma hos henne med hennes vänninor. :) Roligt! Då blir det den första "spontana" kvällen. Det är lite pirrigt, men jag vill ju så gärna. Och det värsta med mig är att jag har så dåligt självförtroende, jag tror inte på mig själv. Jag måste lära mig det! Saknar min familj, mamma, pappa, Ninna, Bini, Phoenix och Tiffany! :( Här är en bild på Tiffie när hon var liten, jag lekte med henne, kastade lite leksaker på mattan, då kom hon farande, studsade upp och råkade vrida runt i luften så att hon ramlade ner på mattan! HAHA! Lurvtuffsen!


JULVARNING!

Jag älskar Celine Dion! Har gjort det sedan jag var liten, har så mycket minnen av när man var med kusinerna och lunga favoriter var på radion! Jag får rysningar i hela kroppen!


Merry Christmas

Morgonen började med att jag och Daniel försov oss. Det gjorde i och för sig inget för mig eftersom jag inte börjar skolan förens sent idag. Vi har inte så mycket mat hemma, till skillnad mot vad vi brukar har, så det fick bli mannagrynsgröt med drottningsylt till frukost. Det var faktiskt ganska gott, länge sedan jag åt det. Det finns inget kul på TV som vanligt på morgonen, så jag satte på en julskiva, Merry Christmas heter den. :) Jag vet att jag är konstig, men julen är det bästa på hela året och tiden går så jäkla fort nu för tiden, så det är bäst att börja i god tid så att man verkligen hinner njuta! Jag har ju redan köpt chokladkalender till Daniel, Malin (Daniels lillasyster), Sabina och Janina. Det är så himla typiskt mig. Jag brukar köpa till mamma och pappa också, men dom öppnar aldrig luckorna och då blir jag bara ledsen, haha! Så i år får dom inga! Eftersom jag har julmusik på blir jag på bra humör, så disken gick snabbt, eller det kanske tog den tid det burkar ta att diska, men jag stod och drömde mig bort (juldrömmar) och därför kändes det som typ 2 minuter, inte 22 minuter som det egentligen tog! Jag ser på mina förskräckliga naglar, jag borde ta bort nagellacket, fixa naglenbanden och måla på nytt nagellack, men jag vet inte om jag hinner. Jag måste faktiskt duscha, det är prioritet ett just nu! Och juste, igår, jag måste ha fått en regäl sockerkick av alla muffins jag åt, shit vad roligt jag hade åt mitt inlägg, jag höll på att kissa på mig! Synd för er som inte har samma humor som mig! Haha! :D


Systrar

Detta är till Bini och Ninna! Jag såg nyss att du, Janina, hade gjort ett inlägg, så jag som storasyster måste ju vara minst lika bra!

Sitter här i soffan med min älskade Daniel. Vi kollar på TV som vanligt och har sötsugebegär, därför gjorde vi muffins, muffins med äpple, kanel och kardemumma. :) Dom var goda, fick i mig tre stycken på raken! Jag tänkte precis säga att ni kan få smaka våra muffins när ni kommer hem till oss på fredag, FEEEEEEEEEEEEEEEST! Men sen kom jag på att dom säkert kommer vara slut redan imorgon. SORRY småsystrar!



Älskar den här bilden, vi bildar typ ett hjärta ser det ut som. Kolla vad länge sedan det var, Daniel har inge hår på huvudet, eller det har han ju inte nu heller i och för sig! HAHA, nej, min lilla sötis, några strån har han ju kvar på huvudet i alla fall! :P Hans hår växer som ogräs och försvinner lika snabbt som våra muffins! Nej, nu ska jag sluta, jag SKOJA bara Daniel, eller du läser ju aldrig min HÄRLIGA, SAFTIGA blogg, så det gör inget! HAHA!



UPDATE:
Glömde nämna att våra muffins fick lagas i bullformar, vi hade nämligen inga muffinsformar!
Så jag kan ju inte säga muffins, dom heter BULLFIS!


LITEN MOT STOR!

När man trodde att vi var på topp, nej, då.. då måste man sjunka ner till botten igen! Jävla kul det här, nästan som på grönan! Jippie!

Dags att leta vidare eller? Vi (nej, inte han och jag, för vi klickade redan för 2,5 år sedan) klickar ju inte, finns INGET som kommer få oss att klicka. Men jag har accepterat läget, inte DOM dock. Vadå, är allt mitt fel nu eller? Verkar som om dom skyller allt på mig. SUCKERS! JÄVLA SUCKERS! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, jag är så förbannad! Och dom som är vuxna, borde inte dom ta tag i det, nej, det är lilla jag på 21 år som måste gå till dom och börja prata om problemet. Vad ska det leda till? Jag kommer säga precis vad jag tycker och tänker och dom kommer hata mig ännu mer! Bra där, BRA, FÖRJÄVLA BRA! Congrats till mig!

Vad bra, precis vad jag behövde, mer problem, mer stress, mer press! Tackar, TACKAR SOM FAN! Hoppas det slår tillbaka när NI som minst anar det! HAHAHAHHAHA, skadeglad och det har jag rätt till just nu!

Det är julmusiken på PS3'an som håller mig pigg och glad nu även fast jag är sjuk och har dom mest KRÄVANDE problemen för tillfället, eller typ livet ut!

Höst

Dagens humör: Seg men glad
Dagens mående: Täppt i näsan, lock för öronen, ont i halsen, slemhosta, värk i huvudet och kroppen.
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Slappt uppsatt
Dagens klädsel: Velourbyxor och linne
Dagens planer: Plugga, lämna hundarna, kolla på film med Daniel, gå ut på en promenad (eller kanske två)
Dagens vill ha: DKNY computer bag i blått/brunt
Dagens längtan: Till våran första villa och bebis
Dagens fundering: Gravid? Nej, jag kan inte vara gravid, men tänk om! Nej, jag bara inbillar mig! Eller kanske inte.. Vill inte, men vill ändå. Nej, nu bestämmer jag att det INTE är så! BRA!
Dagens beroende: Promenader i det härliga höstvädret med löv på marken
Dagens tråkigaste: Att jag är sjuk
Dagens tidning: Ingen
Dagens bok: Ingen

RSS 2.0