:@

Som jag trodde.. Daniel ringde mig nyss och berättade att han inte ville hjälpa mig, han vågar inte (jag förstår honom, men ändå inte). Får ta saken i egna händer! Jag skiter i det nu, åker jag in på sjukhuset så gör jag väl det, skadar sig Ian så gör han väl det! Önska mig lycka till! KAN BEHÖVAS!

AAAAAAAAAAAAAAAAH!

Ligger här i soffan och väntar på Daniel. Han ska följa med mig till stallet hade jag tänkt mig, han är väl inte överlycklig men han ställer upp. :) Ingen kan hjälpa mig med Ian, jag vill ju sitta upp nu i veckan och dom första gångerna måste någon hålla longerlinan så att han är fast om jag flyger av (vilket inte är helt osannolikt med tanke på min vilda lilla häst). Mamma vill hjälpa mig, men hon har fullt upp. Janina har så svårt att ta sig till och från stallet (även fast det egentligen bara är en 5 minuters bilväg till stallet från hennes internat). Och jag vet inte vad som har hänt med Bini. :/ Men men, orkar inte be om hjälp från henne längre. Daniels sa i alla fall att han kunde hjälpa mig innan han visste vad det innebar. Nu tror jag att han har ångrat sig, men vi får se. Jag får väl stå och pränta in i Ian att han måste vara riktigt snäll idag, annars har han ingen pappa kvar!


Eh, HAHA!

Hahaha.. skriver jag så mycket om hästar att jag börjar få hästreklamer på min blogg? :P


UPDATE: Fasiken, nu byttes den ut bara för det. :( DÅLIGT!


Bästisarna? :P Haha!


Han & Jag!


Idag

Imorgon smäller det.. fest hemma hos oss! :) Det blev storstädning igår, dock mest golv och tvätt. Så idag har jag planerat att diska (blev precis klar med det, fast jag måste diska en till omgång ikväll), tvätta sängkläder, damma och fixa i badrummet, det får bli ikväll. Ians sadel ska nämligen komma idag! :D Så jag tänkte att jag skulle upp till Lyckås och köpa mera Relax Me till honom, kanske kikar in i Eurostore också för att hitta fina ljus till imorgon, sedan bär det av till Söder för att hämta sadeln! Nu får jag bara hoppas på att den passar honom! Lite knepigt det där med sadlar. Juste, kom på att Ian måste vaccineras innan november. :/ Eh, kan man få ut en veterinär till stallet eller måste man åka någonstans? Om man ska åka måste jag ju ta ATG kliniken, men den är bara öppen på vardagar och Daniel har ju inte möjlighet att hjälpa mig då. :/ Och om jag nu skulle kunna åka till ATG kliniken med Daniels hjälp så borde jag ju göra ett ultraljud på hans ben samtidigt, eftersom jag ändå är där. Hm, det blev lite svårt  nu..


Mitt lilla matvrak!


En dag i stallet!


Eurosport

När vi bodde i Tullinge hade vi Eurosport, nu har vi det inte längre och jag saknar det sååååååååååå mycket.. Jag vill ju kunna se ridsporten. :( Det är synd om mig!

Juste, jag har Kitty på besök, men idag vill hon inte vara med moster Ange.. Nej, hon springer till dörren hela tiden och säger att vi ska gå hem till hennes mamma Bini. :( Bini, jag hoppas att du föder barn som vill vara hos moster Ange, annars blir jag ledsen. :( Hihi!


Lite smått seg idag..

Det är tur att några har sitt partysinne kvar! :D Fy fasiken vad kul man har med dom där männen, Daniel verkar också älska det!

Snart åker jag till min lilla Ian, vid 16 har jag insläppet och sen måste jag jobbe.. Årsta ikväll! SCARYYYYY, vet fasiken inte hur man stänger, har aldrig stängt där, kommer typ inte ens ihåg hur man tar betalt. Det ser lovande ut det här. :P


Christ..Då har julfirandet börjat för min del.. som vanligt såhär en liten bit in i oktober! :D
MYYYYYYYYYYYS!


AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jag heter: Angelina
Jag vill ha: Allt
Jag är rädd för: Anakondan
Jag är inte: Argsint
Jag sjunger: Alltid
Jag är: Annorlunda
Ett djur som jag påminner om är: Antilop
Jag älskar: Andra

Kopiera detta och svara på frågorna..
..med ord som börjar på första bokstaven i ditt namn!

RSS 2.0