Smeknamn till hästen

Vi behöver hjälp! Allt börja ordna sig och falla på plats, så snart har jag nog min lilla häst här hos mig. :D men vi har lite problem, han heter Inchlaggan och har hela tiden kallats för det också. Vi vill ha ett lättare namn att uttala och försöker därför komma på smeknamn. Hjälp oss och säg vilka namn ni gillar eller tipsa om andra namn. :)


En liten bild så ni ser hur han ser ut och vad han skulle passa i för namn.

Algot
Amadeus
Caspar
Casper
Charlie
Hector
Helvin
Herman
Hugo
Ian
Isidor
Laban
Landor
Leo
Lillen
Lucifer
Nandor
Neo
Noak


Min, min, min...

Var iväg till stan igår, gick in i Häst och Hund Huset och köpte en svart flughuva. Bini fixade salami på Hemköp och sen for det av till Täby för att kolla på världens sötaste och mysigaste häst. :D Jag, Bini och Daniel blev helt sålda på denna lilla krabat. :) Nu ska jag bara få lite svar på flera frågor och sen förhoppningsvis fixa ihop pengarna. Hoppas, hoppas, hoppas! Bini sa i alla fall att dom INTE fick sälja hästen till någon annan, haha.

Stel i ryggen

Igår kom Bini förbi för att kolla på mina nya hästtäcken och andra hästinköp. Hon passade även på att ta med sig sina gamla (eller i princip oanvända) ridbyxor hem. Jag behövde ta ner lådorna över garderoberna för att hitta ridbyxorna och samtidigt sträckte jag ryggen eller så fastnade något, Jag är helt stel i ryggen nu. Kunde inte röra mig igår, inte skratta eller hosta heller. Daniel och Janina fick hjälpa mig upp från soffan och golvet. :( Känner mig invalido! Nej, nu får hästen komma och hjälpa mig att stärka min kropp!


RSS 2.0