Bättre sent än aldrig.. HAHA!

Ja, som sagt lite sen, men tänkte ändå lägga upp lite bilder från Mickis och Stoffes inflyttningsfest. :)Inga bilder på andra! HAHA!

Snart har jag en häst

Helst den här söta!Perenn

Inflyttningsfest

Duschen som gäller nu, sedan måste jag åka iväg till skolan. Känner mig fortfarande lite dålig. :(

Men ikväll gäller det, inflyttningsfest hos Mickis och Stoffe. :) Det ska bli kul, får dricka ren sprit, det skall väl hjälpa mot halsont? Haha. Inte så gott dock, blir nog lite vin och Wild Africa Cream istället. Imorgon bitti, kl.07-10 har jag tvättstugan, härligt. Blir att gå direkt från Mickis och Stoffe till tvättstugan typ, haha.


Så läckert!

Telefon

Sitter och pratar med Kim i telefon. :) Känner mig ensam, tur att han ringde. :P

H&M's lacksandalerÄntligen hittade jag dom, fick reda på att dom skulle finnas i butik v.17. Har varit inne och kollat på flera olika butiker hur många gånger som helst. Höll på att ge upp. Och till slut råkade jag och mamma springa på dom! :) 149 kr kostar dom. Nöjd & glad!

Herve Leger inspirationKöpte den här klänningen på Topshop, 499 kr. Man ser tyvärr inte sömmarna på denna bild, men den är lite Herve Leger inspirerad. Sitter jättebra på och är hur skön som helst. :D


My new shoesDet var dom här skorna jag köpte på Topshop, 1099 kr. :)
Dom skall på till "Bini's" skiva. :) Älskar dig lillasyster!

Sjuk

Jag är sjuk. :( Igår kände jag mig riktigt hängig och hade ont i lederna. Visste att det var något på gång men jag hade hoppats på att det var min kropp som kämpade emot något. Idag har jag så ont i halsen att det känns som den ska rivas sönder, till och med när jag dricker te. :(

:)

There's a boy i know
He's the one i dream of
Looked into my eyes
Take me to the clouds above

Bullet For My Valentine - Tears Don't FallBullet For My Valentine är helt klart bäst nu! AAH! Blir så jävla lycklig när jag lyssnar!

Trevligt sällskap

Igår var jag och Helena iväg och köpte varor för att fixa middag. Det blev en middag för tre: Angelina, Orestes och Helena. :) Mycket trevligt! Sedan drog vi vidare på förfest på Söder. Vi slutade festkvällen på Sturecompagniet. Och resten av natten var lång. :P Mys!

RSS 2.0