A

1. Vad heter du? Angelina
2. Ett ord på 4 bokstäver? Anta
3. Flicknamn? Abigail
4. Pojknamn? Alexander
5. Yrke? Advokat
6. Färg? Ananasgul
7. Klädesplagg? Anorak
8. Mat? Apelsin
9. Sak i badrummet? Ansiktskräm
10. Plats/stad? Arboga
11. Orsak att vara sen? Attack av björn
12. Något man skriker? Attans!
13. Film? Anne Frank
14. Något man dricker? Alkohol
15. Band? Abba
16. Djur? Apa
17. Gatunamn? Asplunds väg
18. Bil? Audi
19. Sång? A Beautiful Lie
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Aerobic

Stallplats?

Har suttit med datorn i knät hela dagen. Jag försöker hitta ett stall, bra men ändå relativt billigt så att jag kan ha en häst. En dröm som jag har haft SJUKT länge!

Jag hittade ett stall igår där man kunde jobba av hyran, perfekt tänkte jag, så jag skrev till henne som ägde stallet. Hon svarade och gav mig hemsidan så att jag skulle gå in och kolla bilder och så. 6 300 kr kostade det att ha en stor häst i det stallet. :/ Det kändes lite överdrivet. Kalvsvik som ligger ganska nära med bättre kommunikationer och bättre träningsmöjligheter kostar 5 000 (och då har dom precis höjt hyran från 4 600 kr). Hm, så den planen som jag hade när jag skrev till henne gick helt åt pipsvängen! :( Buhu.

Jag har i alla fall två alternativ (Södertörns Ryttarcenter & Ekeby Säteri), men då måste jag skaffa körkort först. :( Och det lär ju ta ett tag så då behöver jag vänta ytterliggare ett år säkert. Någon som vill hjälpa mig? Vad finns det för stall?

NO MORE CANDY!

Precis, inge mer godis, chips, skit! JA!


Nu sitter jag och kollar på Laguna Beach säsong 1. Har gjort mig en kopp ananas/vanilj te. GOTT! Det ligger även en apeslin i min mage. :) Hoppas det håller i sig nu!


Babe!Älskar, älskar, älskar DIG!


RSS 2.0