Planerat

Idag hade jag tänkt packa lite inför flytten. :) Men jag vet inte vart jag ska börja. Kläder kanske?

Långt hår

Varför kan alla utom jag få så långt hår? :(



Bilden hittade jag hos shopaholicmamman.

En svår lista!

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Angelina
2. Ett ord på 4 bokstäver? Ande

3. Flicknamn? Anne-Lie

4. Pojknamn? Alexander

5. Yrke? Advokat

6. Färg? Askblond

7. Klädesplagg? Annorack

8. Mat? Annanaspaj

9. Sak i badrummet? Anka (som barn har i badet)

10. Plats/stad? Angered

11. Orsak att vara sen? Abstinensbesvär
12. Något man skriker? Akta!

13. Film? Adam & Eva

14. Något man dricker? Alkohol

15. Band? AC/DC

16. Djur? Apa

17. Gatunamn? Albatrossvägen

18. Bil? Audi

19. Sång? A beautiful lie

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Amerikansk fotboll


Väskor

Den här väskan såg jag på ginatricot.se (ganska random), så idag var jag på Götgatan och kollade på den. Men jag tyckte att den var alldeles för plastig.
 

 

Jag ska istället kolla på denna väska. :) En datorväska, helt perfekt för antingen dator eller böcker. Hoppas den är lika fin i verkligheten.


Bebismamman

Idag träffade jag Kitty, hon ska bli mamma. :D


Good Night

Jag är hemma, det vart en lång dag idag. Jag kommer troligtvis synas lite på TV om någon vecka. :) Jag berättar mer om det senare. Men nu fick ni veta lite i alla fall.



Good Night.

Samtalet

Imorgon kommer ni få veta vad det var för samtal jag fick. :) Hihi. Jag kan ge er en liten ledtråd. Det har att göra med det inlägget jag skrev om i torsdags, det med 90-tals mode/klädsel. Det är inte värsta grejen, men det är ändå roligt för mig. Jag har längtat efter ett sådant samtal.

Dagens



Grå kofta, H&M
Vitt linne (lite halvt genomskinligt), H&M
Svarta byxor, Fornarina
Svart "hårigt" skärp, Urban Outfitters

God Morgon

God morgon. :) Idag ska vi fira Daniels lillasyster, igen, fast denna gång med släkten. :) Vi har köpt ett Guitar Hero World Tour till henne. Hon kommer bli så himla glad. Men innan det har vi tänkt stanna vid centrum och kolla runt lite. Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha för 90-tals kläder. Jag fick en massa tips och jag kollade efter sådana kläder på stan igår, men jag hittade inget. Jag vill ha en rutig flanellskjorta, men jag hittade ingen snygg på Urban Outfitters. Och nu har jag bara idag på mig. Får se om det ligger någon i centrum och väntar på mig. :P

Mockafransar


H&M divided, 129 kr.

Såhär såg jag ut idag.



Marinblå tröja (Daniels), Acne
Vitt fodral, AA
Strumpbyxor, H&M

Dagen

Jag och hjärtat är hemma nu. Tentan gick sådär, frågorna som kom var inte dom frågorna jag hade pluggat på, så vi får se hur det går. :) Jag åkte in till stan efter tentan och kollade runt lite. Jag hittade klänningen/fodralet på H&M, men dom svarta fanns inte i min storlek och dessutom var dom inte så snygga på mig. :( Jag hittade däremot svarta tygskor både till mig och mamma. :) Det är alltid bra att ha. Sen hittade jag sandaler med mockafransar för 129 kr. Jag älskar mockafransar. :D På Urban Outfitters hade dom varken det genomskinliga paraplyet eller solglasögonen. :( Får ta en tripp förbi där om en vecka igen. Men jag köpte ett skärp och en tröja i alla fall. Ni kan få se allt imorgon. Vid klockan sex slutade hjärtat på jobbet och då åkte vi ut till Haninge för att gå på hans lillasyster 10 års party. :) Haha, det var vi och kidsen. Jag hade riktigt roligt, fick folk att dansa tryckare osv. Dom var ju så himla söta. Nu ska jag kolla på film med babe. :)

Sunglasses

Jag ska in till stan efter tentan idag. :) Tänkte kolla på H&M efter en klänning/fodral. Hoppas dom finns kvar bara. Sen tänkte jag även titta förbi Urban Outfitters. Jag ska såklart kolla på det genomskinliga paraplyet. Sen hittade jag även flera par glasögon som jag hade tänkt prova.


Det är dom här glasögonen jag har sett på Urban Outfitters.





Dessa glasögon är inte "jag", men jag tror att många andra skulle gilla dom. :)

Good Morning

Good morning. :) Time to eat some breakfast.

Hm, jag hoppas att jag får "rätt" frågor på tentan idag. Jag måste få bra frågor, sådana som jag kan. Hoppas, hoppas, hoppas! Jag ska fixa det här. :)

Energin har tagit slut

Pluggandet står still just nu. Min hjärna är helt slut. Och jag känner mig trött. Vill bara lägga mig i sängen och sova. :( Det är för mörkt här inne i lägenheten. Jag ska ta en uppiggande dusch om en timme ungefär. Då får jag lite ny energi som förhoppningsvis räcker i mer än 3 timmar. Jag fattar inte att det ska vara så svårt att få in allt i hjärnan. Önskar att jag hade en kopiator i huvudet. Jag måste faktiskt lära mig att plugga i tid. Jag har gått i skolan i 13,5 år nu och fortfarande inte lärt mig det. Haha. Men det är nog många som har samma problem som mig. :) Eller?

Middag

Middag:

Varmrökt lax och potatis. :) Mums.

Genomskinligt paraply

Jag hittade ett sådant paraply som jag ville ha. Ett genomskinligt med svart kant. :)
Urban Outfitters, runt 200 kr.



90-tals mode?

Jag skulle vilja ha så mycket hjälp det bara går att få. Min fråga är:

Vad hade man för kläder på 90-talet? Vad var modet under 90-talet?

Är det någon som kommer på något som var riktigt inne då, får ni jättegärna säga det till mig. Jag ska nämligen ha 90-talskläder i helgen. Men jag har ingen aning om hur kläderna såg ut då. :(

Plugg

Jag är hemma, kom hem för en timme sedan. :) Dom hade inga markeringspennor vid centrum. Jag får hitta på något annat. Ska gå och kolla vad jag har för pennor i skåpet. Sen blir det plugg, plugg, plugg.

Promenad

Jag hörde en massa kvittrande fåglar ute. :) Det låter så härligt och man känner att våren är på väg. Så jag tror att jag ska ta mig en promenad ner till centrum och köpa mig en gul "marker pen". Jag skulle behöva det nu när jag sitter med mina sammanfattningar. Det är så mycket text och jag känner att jag inte bara kan sitta och läsa igenom alla dessa sidor om och om igen. Jag behöver markera det som är viktigast och bilda mig en egen uppfattning i huvudet, så att jag kommer ihåg allt imorgon. Sen kanske jag får ta fram min nya fina dator och börja göra en ny sammanfattning. :) Jag har insett att när jag skriver ner saker kommer jag ihåg det så mycket bättre.


Det är en sån här fin dator jag har. :)



Bild: https://www.sonystyle.se/

Goo Goo Dolls - Slide


God morgon

Ja, jag lyckas ju alltid vakna vid halv tolv när jag inte behöver gå upp någon speciell tid. Haha, det har blivit en vana. Jag somnade vid tre, jag fattar inte att det ska vara så svårt. Är det någon som har tips på vad man ska göra för att somna?

Dagens planer är i alla fall: PLUGG!

God natt

Nej, nu måste jag nog säga god natt. Jag får inte sova hela dagen imorgon eftersom jag måste upp tidigt och hinna plugga så många timmar det bara går. :) Önska mig lycka till med pluggandet imorgon. Jag känner på mig att jag kommer ligga vaken i sängen i ungerfär 1 till 1,5 timme innan jag somnar, som vanligt. :( Livet är hårt.

Strandklänning från Carin Wester

Den här skulle vara så fin på stranden. Den kommer från Carin Wester och finns att köpa på Tjallamalla på Södermalm för 1 195 kr.


























Den lilla svarta med detaljer

Den här klänningen från Topshop är så snygg, jag måste skynda mig och köpa en innan dom tar slut. :)




Eller så köper jag denna från Carin Wester. Jag har redan provat den en gång.


Mitt hjärta :)

Såhär glad blev hjärtat när jag kom och la mig bredvid honom för att kolla på TV. :D Haha, söt.


Mitt hjärta

Kolla hur ledsen han är när jag sitter vid datorn hela tiden. :( Man får skuldkänslor.
Haha, SEXY!


Jag är helt slut

Det blev en lång dag i skolan. Jag är helt slut nu. Jag ska gå och pussa på hjärtat nu och kolla på TV. Sen lite senare måste jag få nya krafter för att kunna plugga lite innan jag lägger mig och sover. På TV är det GE galan, friidrott. Jag älskar sport på TV. :) Tycker ni om friidrott?

Dagens planer

God morgon. Jag fick ett samtal för en halvtimme sedan som jag väntat på länge nu. :D ÄNTLIGEN! Ni kommer få veta sedan vad det var. Jag är riktigt lycklig i alla fall. Idag har jag sista seminariumet i skolan. Arbetet ska redovisas, så jag måste till skolan lite tidigare och fixa allt med min grupp. Skönt idag efter klockan 18.00 då allt detta är över. Då kan jag koncentrera mig på mitt pluggande till tentan. Jag har koll på läget, det känns skönt. Har en hel sammanfattning som jag sitter och pluggar på. :) Jag blir påmind om saker hela tiden "det här va det här ja, juste.. och det här var det". Hihi, ibland är det riktigt roligt att plugga, men det är klart när det går bra tycker väl dom flesta att saker och ting är roligt. En annan sak, det är bara en och en halv vecka kvar till vi flyttar! YES!

God natt

Snart kommer hjärtat hem, så jag säger god natt allihopa redan nu. :)
God natt, god natt & sov så gott.


Sotsminkning



Detta är sminkningen, mascaran var dock slut så jag skulle egentligen haft tjocka och fylliga fransar. :) Blev det fint?

Pics



Här är bilder från igår. Man ser att jag är väldigt svart runt ögonen. Satt modell, blev sminkad "sotat". :)
Det kommer bilder sedan där man ser sminket vid ögonen.

Gammeldags

Kolla, jag hittade mer saker, typiskt. Min dagsplan hade inte "dator" inplanerat. Men jag lyckas alltid fastna framför datorn ändå, speciellt när jag har tenta framför mig. Dom här trosorna var så mig. Dom var inte för söta, dom var mer "gammeldags". Jag älskar gammalt med en liten ny, modern känsla i.

Lindex, 99 kr.

Dragkedjedetaljer

Såg dessa:

Emma Cook, Topshop, 1 695 kr.



Dragkedjedetaljer i guld, me like! :)

Modell

Håller på att ladda kameran. Jag satt modell igår. Sotning. När jag kom hem tog älsklingen några bilder. Ni ska få se sen. :)

Dagens planer

Dagens planer: Plugga, kolla på TV, plugga, käka, plugga. Spännande!

Goo Goo Dolls - Iris


Sandaler från Topshop

Jag är verkligen inspirerad och motiverad nu. Sitter här vid datorn och kollar runt på massor av sidor. Jag längtar efter våren och sommaren. Synd bara att jag känner för att kolla runt just nu, nu när jag ändå inte har några pengar. Det är hårt att vara student, speciellt när man ska flytta och samtidigt köpa nya möbler. Måste hitta ett jobb snart, helst ett nära som man förhoppningsvis kan gå till. Man sparar så mycket tid på det. Jag sitter vid datorn varje dag och kollar efter jobb i närheten av lägenheten. Till slut kommer jag hitta något, man ska inte ge upp.

Men åter till saken. Kolla dessa skor från Topshop, me like. Runt 400 kr per sko tror jag dom kostar i butik. :)

Bullet For My Valentine - Hand of blood


Ray Ban Wayfarer


Jag hittade ett par Ray Ban hos Halens, känns tryggare att beställa från en svensk site. :)
Dom kostar 1 295 kr. Det skall vi komma ihåg, för snart är det dags att beställa hem ett par.

Ray Ban Wayfarer

Sunglasses

Jag sitter och försöker hitta snygga solbrillor till sommaren. Jag vill ha minst, minst, minst två par. Har hittat en sida nu som säljer hur många olika modeller som helst. Jag hittade 4 st på en gång. :D Det var inte så svårt..

http://www.otticanet.it/








Fredagen den 13:e

Jag hade en historia att berätta, men det får vänta, för hjärtat ringde nyss och sa att han var utanför med bilen. Vi ska iväg och handla grönsaker till tacosen. :)

Såhär såg min dag ut

Jag tvättar för fullt. Snart dags att gå ner och stoppa in sista maskinen i torktumlaren och vika den torra tvätten. :) Hjärtat kommer hem om en timme. Måste försöka plugga lite också.

Idag har jag varit riktigt duktig. Jag har gjort allting själv. Jag var och handlade efter skolan, diskade när jag kom hem, lagade maten så att den var klar när hjärtat kom hem och nu tvättar jag när hjärtat är iväg och tränar. Han och jag brukar ALLTID göra allting tillsammans. Känns som om jag verkligen tog vara på tiden idag.

Genomskinligt paraply



Vart hittar man ett sådant paraply?

Mary-Kate Olsen



Vackert!

Lördag

God morgon. Idag blir det bio och en titt förbi ikea. :D Det finns en del filmer att välja mellan: Australia, I taket lyser stjärnorna, Valkyria & Wild Child. Får se vad älsklingen vill se. :)

Enya - May It Be



Good Night, Sleep Tight.

Meningslöst

Flytt om en månad.
Jag vill bara gå i ide tills dess.
Livet har känts meningslöst ett tag nu.
Tråkigt att man ska behöva känna så. :(
Det positiva är väl att jag uppskattar det som är bra ännu mera sen.
Ge mig mitt liv tillbaka.
Ge mig min gnista.



Sex and the City får mig på bra humör.
Kollade på filmen både idag och igår.
Kan behövas.

Dressing Table



En dröm, kanske en verklighet.

Bordet och stolen kommer från http://www.thewhitecompany.com/

Fifth Avenue Shoe Repair



Bild:
http://bloggbilder.aftonbladet.se

Vem har inte blivit inspirerad?

Chevelle - Send the Pain Below (Live)


Sidengalgen


Bild: ahlens.se

Jag vet att många, precis som jag, älskar dom här galgarna. Jag frågade nyss en tjej vart hon hade köpt sina galgar någonstans. Hon sa att dom kom från Ellos, men det var ett par år sedan hon köpte dom. Jag gick in på Åhléns och hittade dom här.

2-pack för 40 kr, helt ok. :)

30 Seconds to Mars - The Kill


Mini doftljus


Bild: Lagerhaus.se

Kolla vilka härliga ljus. :) Dom kostar bara 6 kr styck. Ska köpa sådana till flytten.
Dom finns på Lagerhaus och jag som har nära till Farsta Centrum sedan, åker nog dit och shoppar lite. Jag kommer nog komma hem med lakrits och kanel doftande ljus.
Vilka ljus skulle ni välja?

Kommer ha bästis som hälsar på dagligen då hon och hennes pojkvän flyttar dit månaden efter. Då måste jag ha en massa mysiga ljus och sånt.
Det är inte många som får bo granne med en sån nära kompis. Hihi. Längtar!


Ge ditt sovrum liv


Fint att komplettera med till ett ganska vitt och tråkigt rum. Vi funderar på att sätta upp en stor bild på en massa byggnader nattetid. Om vi inte hittar någon sådan bild är detta absolut ett alternativ. Tål att fundera på. :)

Dessa tavlor kommer också från Bolagret.

Fat, kruka & vas





Jag hittade en massa fina produkter på Bolagret, dock ganska dyra. Fatet kostar 459 kr, vasen kostar 399 kr och krukan kostar 449 kr.

www.bolagret.se

Angela Gotborn


Angela Gotborn har fortfarande halva priset på gamla kollektionen. Passa på om ni gillar hennes kreationer.
www.gotborn-shop.se

Chevelle - The Red


Hemnes Sovrum





Jag gillar Ikeas serie Hemnes. Vi har själv köpt sängstommen, den höga byrån och sängbord. Synd bara att vi har ett så litet sovrum, annars hade jag velat ha allt detta. :)

www.ikea.se

Kuddfodral









Den perfekta alla hjärtans dag present tillsammans med 3 stora röda rosor.
www.mihi.se

Enya - Evening Falls



RSS 2.0