Yeah

Har känt mig som en riktig housewife idag. Jag har planera och skrivit ner mitt schema, diskat och tvättat (en tvätt var enbart Daniels kläder). Jag har precis lagt in en hel marinerad kyckling i ungnen så det blir det till middag. Men nu har jag tagit över mansrollen, dricker nämligen en Lapin Kulta och degar i soffan. :)

Kommentarer
Postat av: Elin

Ang det du skrev i stinalees blogg. Hur förklarar du då att Dennis och Linnea båda två berättat samma historia för polisen DETALJERAT? Att han sen ångrade sig och sa att inget hänt spelar ingen roll, jag vill bara veta hur du förklarar det? Det var bara dom två där och eftersom dom båda berättat samma saker kan det väl ändå bara tyda på en sak!?



Och ang den andra tjejen som blev våldtagen. På en skala -4 till +4 låg hans dna på +1. Det är alltså ganska stor chans att det är just Dennis. Det fanns även vittnen som såg dom gå till den där stugan eller vad det nu var. fattar inte hur du kan välja att inte tro på det när det är så jävla uppenbart.



Sen alla rykten, du vet faktiskt inte om det är rykten eller ej som säger att Linnea bara ville ha pengar. Då kommer återigen samma fråga, hur kommer det sig att både Dennis och Linnea berättade samma berättelse för polisen?!

2010-03-26 @ 15:39:33
Postat av: Anonym

Och dessutom....Dennis skulle inte bli dömd för dnabevisen osv om det verkligen inte var trovärdigt.

2010-03-26 @ 15:40:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0